Извънредни новини

"Ботев" се сплотил на тежка софра

Пловдив/София. В "Ботев" (Пд) решиха да вдигат морала на тима на нарочна вечеря в елитен ресторант под тепетата, разкри PlovdivDerby.com. Мъри Стоилов е издал заповед на подопечните си да присъстват на събирането, без да си намират извинения. На соарето играчите са си казали в очите има ли неща, които им пречат да разгръщат потенциала си.

В момента "канарчетата" се намират на 5-а позиция в елита, което не кореспондира със сериозния бюджет, който Цветан Василев осигурява за клуба. Именно поради тази причина треньорският щаб на "жълто-черните" иска да заздрави отношения между футболистите. Случайно в ресторанта, където са били ботевистите, седнал и Христо Стоичков. Камата не е пропуснал да седне на масата на "жълто-черните" и да им вдъхне кураж. Легендата е надъхал "канарчетата" да нанесат пореден тежък удар по "Левски" на предстоящия в събота мач на "Герена".

""Левски" под ключ до мача с пловдивчани

"Левски" въвежда казармен режим след глобите на играчите. "Сините" ще бъдат два дни на лагер преди домакинството си на "канарчетата". Христо Йовов взе това решение днес. Според запознати футболистите ще трябва да се простят с доста от обичайните си занимания по време на подготовката. Те ще бъдат проверявани на няколко пъти дали не стоят цяла нощ пред преносимите компютри. Йовов реши да затегне отбора, за да спре летаргията, в която са изпаднали играчите. Доста от тях ще загубят и титулярните си места. Днес стана ясно, че през пролетта "Левски" ще играе с нова емблема на екипите си. Тя ще бъде посветена на юбилея.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе