Извънредни новини

"Ботев" Пд спира авантата

"Ботев" Пловдив спира авантата на феновете, които влизат с евтини билети. Причината е, че през пролетта "канарите" ще домакинстват на своята база в Коматево.

Там капацитетът на трибуните на централния терен, дори след подобренията, ще е за около 3000 души. Така децата под 18 години и пенсионерите над 65 ще трябва да си купуват билети на нормалните им цени. А те ще бъдат - 8 лева в дните преди даден мач и 10 лева в деня на срещата. Изключение прави само двубоят срещу "Локо" (Сф). За него пропуските ще са по 6 и 8 лева. Ще бъдат подменени и абонаментните карти.

В "Ботев" очакват утре вечер или най-късно в сряда голаджията Юнес Хамза. Той вече е договорил личните си условия с "жълто-черните". Остава само "Петролул" и "Ботев" да уточнят цената.

В същото време от клуба обявиха, че е договорена и последната контролна среща от втория подготвителен лагер в Кипър. В нея възпитаниците на Станимир Стоилов ще се изправят срещу арменския Мика на 13 февруари. Друга новост около контролите е преместването на двубоя срещу Ростов от 10-ти за 11 февруари.

Както е известно "жълто-черните" ще изиграят пет проверки при втория си престой на Острова на Афродита, който ще продължи от 31 януари до 14 февруари. Ботев променя и мястото на пребиваването си в Кипър. Вместо в Ларнака, "канарчетата" ще отседнат в Агия Напа при втория си престой в Кипър.

Програмата на контролните срещи:

02.02 Ботев - Заглебие (Любин, Полша)

05.02 Ботев - Енисей (Русия)

08.02 Ботев - Дукла (Прага, Чехия)

11.02 Ботев - Ростов (Русия)

13.02 Ботев - Мика (Армения)

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе