Извънредни новини

"Ботев" счупи "бял" антирекорд

София. В "Ботев" (Пд) се радват, все едно са били "Реал" М. Всъщност "канарите" победите "белите", но тези от "Овча Купел" с 2:1. Головете на Анисе и Вандер счупиха 20-годишен антирекорд на пловдивчани без успех като гост на "Славия".

"Естествено, че ще се радваме. Тук не сме били отдавна. "Ботев" наруши доста традиции в последно време", заяви ухилен до уши спортният директор на "канарите" Сашо Александров.

"Ако Кристиано Роналдо играеше при нас, резултатът щеше да е друг. Но за съжаление го няма. Реферът не повлия на резултата. Трябва да призная, че имаше желание", сподели босът на "белите" Венци Стефанов. Все пак той успокои феновете в бяло. "Искам да се знае - "Славия" никога не е изпадала, сега няма да изпадне и никога няма да изпадне", обеща босът.

Мачът не мина и без нерви по трибуните. В края, когато "белите" притиснаха "Ботев", нервите на хората от гостите в ложата не издържаха. Те започнаха да крещят доста силно, а "белите" фенове моментално им отвърнаха. До инцидент все пак не се стигна.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе