Извънредни новини

"Ботев" Пд повика поп на помощ

В "Ботев" (Пд) решиха да повикат поп, който да отслужи молебен за здраве и успех на "канарчетата" преди старта на "А" група. Пловдивчани приемат в неделя от 14.00 ч. лидера "Лудогорец" в Коматево.

Освен помощ свише "жълто-черните" залагат и на финансовия стимул. По 4 бона на калпак ще получат играчите, ако измъкнат трите точки от "орлите". Добрата вест за "Ботев" е, че Веселин Минев е излекуван и вероятно ще почне титуляр. Мъри Стоилов събра възпитаниците си на режим в базата на тима в покрайнините на Пловдив. Билетите за двубоя отдавна свършиха. Капацитетът на стадиона е малко над 3000 души. "Стандарт" научи, че поне още 1000 души ще заемат позиции извън оградите на базата и ще пробват да наблюдават оттам дербито. В стартовата единадесеторка на "Ботев" се очаква да бъдат поставени петимата привлечени от Румъния играчи. Хамза, Доре, Куртеан, Лукин и Бенга вече се наложиха в основния състав.

"Лудогорец" няма да прави сметки за "Лацио" и ще пусне всички здрави герои от "Олимпико". С капитанската лента ще бъде грешникът от Рим - Светослав Дяков. Треньорът Стойчо Стоев може да извади трима от асовете си едва след почивката. В Разград залагат на модерните западни разбирания, че един футболист е по-свеж, когато играе в цикъл сряда-събота. От утре на "Васил Левски" пускат билетите за реванша с "Лацио" при цени 10, 15 и 25 лева.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе