Извънредни новини

"Ботев" и "Локо" с призив за любов

"Ботев" и "Локо" (Пд) продължиха да демонстрират джентълменски дух преди битката помежду си. Двата клуба излязоха с общ призив към феновете. Те настояват "ултрасите" да сложат край на омразата и да покажат уважение, че и любов към съперниците си.

"Нека бъдем на висотата на историята! Нека покажем, че можем да обичаме! Нека покажем, че имаме силата да уважаваме! Нека покажем, че любовта и подкрепата за нас са по-ценни от омразата и разрухата!", завършва апелът на пловдивските грандове. Шефовете на "Ботев" и "Локо" вече обявиха, че за пръв път ще седнат заедно на трибуните. Треньорите пък също ще дадат съвместна пресконференция преди дербито, което е в събота от 13,00 часа. Въпреки тези призиви полицията ще вземе всички необходими мерки, за да избегне сблъсъци между двете агитки и отново се очаква да има солидно присъствие на униформени в града през целия ден.

"Смърфовете" обаче ще имат двойна мотивация за успех в "Коматево" пише "Пловдивдерби". Христо Крушарски е обещал сериозна премия на играчите, ако си тръгнат с три точки от леговището на врага. За разлика от тях "канарчетата" ще ритат за стандартно възнаграждение за победа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе