Извънредни новини

"Ботев" изгуби и Маци Огнянов

Пловдив. Лоши новини получи Мъри Стоилов преди дербито на Пловдив. След Валери Домовчийски и Мариян Огнянов със сигурност пропуска мача срещу "Локо". Двамата преминаха вчера прегледи в София. Резонансът показа, че талантът от Лом ще трябва да почива минимум месец. Валери Домовчийски пък ще пропусне мачовете на "Ботев" в следващите 10 дни.

"Биг Брадър" за дербито в Пловдив

Полицията в Пловдив ще снима не само трибуните на градското дерби, но и шествията на двете агитки преди мача. "Ботев" приема "Локо" в събота. От сутринта в деня на мача ще бъде забранено паркирането по бул. "Източен" в отсечката от ресторант "Макдоналдс" до пивоварния завод "Каменица" и по ул. "Богомил" в отсечката от ул. "Варшава" до бул. "Източен".

Шествията на двете агитки пък ще спрат частично движението по бул. "Източен", ул. "Гладстон", бул. "Цар Борис III Обединител", бул. "Н. Цанов", бул. "Санкт Петербург", бул. "Княгиня Мария Луиза", ул. "Л. Толстой", ул. "Богомил", ул. "П. Д. Петков" и ул. "Варшава".

На баровете е забранено да продават алкохол до 19,00 ч в деня на срещата.

Коко Динев призна за треска

преди битката в Пловдив. "Нужно ни е обаче спокойствие, дано играем 4 дербита този сезон", сподели пред "Пловдив дерби" босът на "Локо". "Фаворит в тези мачове няма, "Ботев" са по-обиграни, но не им отстъпваме. Премиите за "Локо", изнесени в пресата, са преувеличени. Няма смисъл всички да ги знаят, но не се изхвърляме", сподели Коко Динев, който изгледа тренировката на "Локомотив". До терена бяха и стотина ултраси, които призоваха за бой над градския враг.

Иначе босът разкри, че чака втори гръцки футболист след бившия капитан на ПАОК Стелиос Илиадис. Става въпрос за поливалентен играч, който според Коко Динев ще вдигне сериозно класата на "черно-белите".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе