Извънредни новини

"Ботев" иска двама от "Лудогорец"

„Ботев" (Пловдив) иска да привлече двама футболисти от "Лудогорец". Това обяви п ред „Пловдив Дерби" Румен Чандъров, един от собствениците на клуба. И уточни, че става въпрос за Абел Анисе и Жуниор Кишада.

"Да, Кишада и Анисе са сред вариантите, но дали ще успеем да ги привлечем е друг въпрос. Пак повтарям най-важното е да се стабилизира клуба. Аз от около 3 месеца работя в тази насока. Важно е да не слагаме каруцата пред магарето и да работим с ясно поставени цели и приоритети", уточни той.

"Реших да дойда до Пловдив, защото вече много се изписа и бе крайно време да се запозная с обстановката лично. Срещнах се фенове и легенди на клуба. Пред феновете представих моите виждания за развитието на клуба и ги помолих, ако някой не е съгласен с това да го каже още сега. Мисля, че се разбрахме, кое е най-важно за "Ботев" (Пловдив). Това естествено е стадиона", обясни той.

"Не можем да играем пред една трибуна от 3 000 души. Стадиона е приоритет. Помолих за подкрепа от тяхна страна към треньорското ръководство и футболистите", коментира още Чандъров.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе