Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Боровец отглежда бъдещите скиори

Боровец отглежда бъдещите скиори

"Младите скиори и бордисти са бъдещето на зимните спортове и нашата ценова политика е съсредоточена върху тях, като тази година ще се усети още повече. Искаме да подпомогнем развитието на масовия детски ски спорт, да помогнем на децата да се докоснат до планината и природата, да създадем навици у тях за спортуване и апетит към пълноценен и здравословен начин на живот", обяви Люба Кленова, Маркетинг директор на "Бороспорт".

За да осъществи тази своя амбиция "Бороспорт" предоставя нови видове лифт карти, които допълват вече съществуващите. Възрастта на децата, които ще ползват безплатно съоръженията в курорта през целия сезон, се вдига до 7 ненавършени години. Цените на детските карти стават 30 лева на ден. Лицата между 12 и 22 години, както и тези над 65 години ще ползват специални, много по-изгодни цени на лифт карти. Всички тези усилия и предложения целят да стимулират спортуването по всяко време и във всяка възраст.

Отдавна чакана новост са семейните лифт карти, които позволяват на семейства с до 3 деца да ползват 20% намаление от стандартната цена на каса за възрастни. Това предложение е приложимо за полудневните лифт карти, както и за картите за 1, 2 и 6 непоследователни дни. "По този начин се надяваме да привлечем повече семейства, които заедно да се наслаждават на спорта и планината, a родителите да предадат любовта към снежните спортове на децата си", обяснява Люба Кленова.

"За всички онези, които не искат да изпускат и миг от красотата и свежестта на планината предлагаме и целогодишна лифт карта на цена от 1120 лева за възрастни и 720 лева за деца!"

Презареждането на картите онлайн е още по-удобно! Независимо къде зареждате вашата карта, ще можете да я ползвате навсякъде в България и чужбина, където има изградена система за достъп на Ski Data!

"И този сезон предоставяме безплатни лифт карти на всички ученици и деца от детските градини в Община Самоков, както и на състезателите от всички местни спортни клубове, независимо от спорта, който упражняват", продължава Люба Кленова. "Бороспорт" осигурява на всички безплатни лифт карти за ваканциите и по една седмица през всеки един от зимните месеци. Изисква се само предварителна заявка от училището или клуба с данните на децата, както и периода на ползване на картите. Традиционно, ски и сноуборд клубовете от Общината получават безплатен сезонен достъп до съоръженията."

Коледните и Новогодишни празници са времето, в което всеки получава подаръци, а "Бороспорт" е решил да подари едно специално намаление на своите гости, а именно 3-дневни и 4-дневни карти за семейства, младежи и лица над 65 години на специална промоционална цена, която ще е валидна за периода. Повече информация и списък на всички видове лифт карти и цени ще намерите на: www.borovets-bg.com.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе