Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Борисов: Ненаказан няма да остане никой

Борисов: Ненаказан няма да остане никой
  • Цветанов сам сложи лъжица катран в кацата с мед
  • 26 май е ден за прошка - ще видим ще ни прости ли народът, заяви лидерът на ГЕРБ

"Мен като всички ме е яд. Но всеки не мислил с главата си ще си даде имунитета и ще си понесе всички наказания. Аз мога да гарантирам, че няма да остане ненаказан човек". Това кза премиерът Бойко Борисов, който е гост в предаването "Панорама" на БНТ 1. 

"В момента МВР и прокурорите работят по една програма, която извън големите курорти да проверяват всички къщи за гости. Само че някои тарикати решили да се възползват. Но сега и ще върнат парите, и ще си понесат наказанията. Яд ме е и ме е срам", каза Борисов. И призна: "Грешката ми е, че аз нито един път не съм ходил на гости на никой от моите хора - министри, кметове, областни управители и т.н. Ако го бях направил, щях да видя къде и как живеят. И много по-рано да взема мерки".

"Свободните медии показаха всичко и аз ще направя всичко, за да върна справедливостта. Ще върнат парите или къщите ще бъдат конфискувани. Аз няма как да знам кой къде живее и това може би ми е грешка", коментира премиерът.

Президентските вили се спукват от ремонти, а аз една стотинка не съм поискал. Къщата ми в Банкя всички я знаят, аз друга нямам. Виновните ще се отказват и ще продават апартаменти и ще връщат пари и ще понесат наказанията, допълни Борисов. И риторично попита: "Всички, които са приватизирали знаете ли какви асансьори имат". Нашите опоненти я ги вижте с по три къщи за гости.  Нашите партньори подцениха на времето силата на Държавна сигурност, обясни премиерът Борисов. 

По повод апартамента с асансьор на заместника му Цветан Цветанов Борисов каза, че с тази своя покупка Цветанов сам е сложил лъжица катран в кацата с мед на всичко, което е направил. Сам срина авторитета си, каза Борисов и изреди успехите на Цветанов като МВР-шеф. На въпорса каква ще е съдбата на Цветанов, Борисов каза: Има ден за прошка, тази година е 26 май /датата на евроизборите/. Тогава ще видим дали народът ни прощава и дали подкрепя това, което правим.

Очаквайте подробности!

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе