Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Борисов настъпи Радев заради Навални

Борисов настъпи Радев заради Навални

Мълчанието на Радев за Навални е оглушително. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на поредната си съботна инспекция.

„На Европейския съвет беше обсъдено и задържането на Навални и на този фон е оглушително мълчанието на президента Радев. Нещо повече европейският депутат, който е началник на кабинета му не влезе да се регистрира, като се гласуваше резолюцията за освобождаването на Навални. Всеки, който не харесва дадено управление, има право на глас. Защо в България може да има, и то в пълния му обем, а на други места не. Предлагам да чуем какво мисли президентът Радев, защото ние настояваме за неговото освобождаване", коментира Борисов в Сливница. С него е и икономическият министър Лъчезар Борисов. Посрещна ги  кметът Васко Стоилков.

Борисов  посети обновено училище, за да се запознае с учебния процес по време на пандемия.

 "На първо място поставяме здравето, после образованието", каза още премиерът, като допълни, че показателите по отношение на разпространението на коронавирус намаляват само в България.

"Сега сме с добри параметри. От 4-ти февруари, като пуснем големите ученици да се върнат на училище присъствено, ще отворим и залите да танцуват и играят", посочи премиерът. След като посети училището в Сливница, Борисов инспектира и детски център за деца с увреждания.

"Фитнесите със сигурност ще ги отворим, а с ресторантьорите ще проведа среща", заяви Борисов.

">

">

">

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе