Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Борисов към СДС: Хубаво е, че сме заедно (СНИМКИ)

Борисов към СДС: Хубаво е, че сме заедно (СНИМКИ)

"В днешния празничен ден е хубаво, че сме всички тук заедно. Това е момент да си направим изводи как с такива личности, партията се докара да е водеща политическа сила", заяви премиерът Бойко Борисов снощи на тържество по случай 30-годишнината от учредяването на СДС.

"СДС е нашата партия. Когато бяхме малки, въобще не сме мислили, че ще се занимаваме с политика. Много е важно в мемоари, в книги, в лекции да обясните как люспа по люспа, как буквално с агент-провокатори червени, загубихме и президентски избори, загубихме и парламентарни многократно, но никога не трябва да го допускаме пак", посочи Борисов. "Защото червените в момента пак са със своите заявки – те така си направиха президент, и толкова опити да ни съборят. Именно с люспите, с тези, които уж се казват демократи – кое е демократичното при БСП и Манолова, за да кажеш, че по-добре да подкрепиш тях срещу ГЕРБ", попита премиерът, цитиран от ТопНовини.

"ГЕРБ не само удържа, но и надгради. Нима не си спомняте опашките за детски храни? И винаги с някакви тъпи, жълти скандалчета люпеха частичка по частичка от СДС. Хубаво e, че сега сме заед

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе