Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Борисов гледа как полагат асфалт на Околовръстното

Борисов гледа как полагат асфалт на Околовръстното

Премиерът Бойко Борисов проверява новия участък на Околовръстното, който днес бе пуснат за движение.

"Работим и в  условията на пандемията, пазим се, маски", каза Борисов към строителите. "Единствените въпроси към теб са качеството", обърна се той към тях.

"Тук може да се види разликата между това, което правим. Имаш 8 платна на тангентата и 2 на Околовръстното, кое е по-добре", попита риторично премиерът. Нагледно му бе показано как се полага асфалта.

Борисов честити на строителите днешния празник - Никулден,  и ги похвали, че работят. Те обясниха, че за това получават допълнителни пари и им се плаща добре. 

Заедно с Борисов на място бе зам.- регионалният министър Николай Нанков.

понеделник ще бъдат пуснати тръжните процедури на пътя Русе - Велико Търново, похвали се Борисов. Нанков обясни, че става дума за първите два лота - над 70 км, като лота Русе- Бяла ще бъде заложен за в новата оперативна програма "Транспорт".

"Така че като има Русе - Велико Търново, като се върже с "Хемус". Като искат Варна, ако искат Русе", каза Борисов и поясни, че правят Околовръстното, за да не карат хората по дупките. Премиерът остана видимо доволен от ремонта на Околовръстното. Идеята в всички населена места наоколо да го ползват. "Едно и също ли е да направиш мостче с две ленти или с повече. Ама ти намират кусури", каза той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе