Извънредни новини

Болт пак остана без отбор

Болт пак остана без отбор

Световният рекордьор в спринта и носител на 8 олимпийски титли - Юсейн Болт, остана без отбор. Ямаецъг преследва мечтата си да се преквалифицира във футболист след края на лекоатлетическата си кариера, но все още не успява да подпише професионален договор.

Последно Болт бе в Австралия, където премина пробен период в "Сентръл Коуст Маринърс", но въпреки, че вкара 2 гола в контролна среща не успя да впечатли ръководството, за да му предложат договор.
"Благодаря на собствениците, ръководството, играчите и феновете на "Сентръл Коуст Маринърс" за това, че ме приветстваха в техните редици. Пожелавам им успех през новия сезон", заяви Болт, след като стана ясно, че няма да играе за тима през новия сезон.
Спринтьорът вече отказа и на тим от Малта, за да чака по-добро предложение.
"Не успяхме да постигнем споразумение, но никога не казвай никога – Юсейн може отново да е част от отбора", заяви президентът на австралийския клуб Шон Милекамп.
Преди да заиграе за "Сентръл Коуст Маринърс" 32-годишният ямаец тренира с няколко европейски отбора, но също не се разбра за договор с тях.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе