Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Боксьор стана спортист №1 на В. Търново

Боксьор стана спортист  №1 на В. Търново

Велико Търново. За втора поредна година боксьорът Тинко Банабаков е Спортист №1 на Велико Търново. Той бе отличен с купа, грамота и 800 лв. парична премия лично от кмета Даниел Панов.

Втора в категорията мъже и жени е Зоя Стефанова /хандбал/. На трето място е класиран Николай Колев /спортна стрелба/. В Топ 10 след него се нареждат Мирослав Илиев /конен спорт/, Симона Минчева /конен спорт/, Стефани Койков /бокс/, Николай Димитров /спортно ориентиране/, Стефания Димитрова /спортно ориентиране/, Деница Колева /лека атлетика/ и Радослав Димитров /шахмат/. За Треньор на годината бе обявен наставникът на боксьорите от клуб „Ивайло 99" Евгени Донев. Първото място в категорията юноши и девойки спечели Станислава Димитрова /хандбал/. С плакет по повод приключване на активна съдийска дейност бе награден журналистът от Дарик радио – Велико Търново, Петко Павлов.

Даниел Панов благодари за усилията на спортистите. „Надявам се, че това, което прави Общината, Общинският съвет, администрацията - да има по-добри бази, ще бъде оценено от вас", каза кметът. Той припомни, че тази година е завършен теренът на стадион „Ивайло". Предстои доизграждане на многофункционалната спортна зала, на спортното игрище до СОУ „Г.С.Раковски", подготвени са проекти за саниране на спортни зали на „Ивайло" и ДКС „Васил Левски", разширени са тренировъчните възможности с подписването на съвместен договор с Националния военен университет.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе