Извънредни новини

Изпитан боец ще лекува "Лудогорец" (ОБЗОР)

Изпитан боец ще лекува

Ераносян хвърли оставка, Дерменджиев обеща нова титла

"Лудогорец" преживя треньорска драма часове преди мача с "Пирин", който е днес от 16,30 часа. Едуард Ераносян е аут. Изненадващо той хвърли оставка в четвъртък вечерта. "Орлите" обаче действаха светкавично. Те заложиха на изпитан вариант, за да вдигнат тима, след провалите с "Локо" (ГО) и "Локо" (Пд). Съгражданинът на Еду Георги Дерменджиев се завърна на пожар в Разград, откъдето си тръгна през лятото след спечелената четвърта поред титла. Преди това спецът вкара отбора в групите на Шампионската лига и дори го изведе до първата родна победа там. В Разград обаче обявиха, че ще търсят промяна и Дерменджиев бе заменен с Бруно Рибейро, който се провали в Европа и набързо си събра крушите. След него Ераносян дойде да спасява нещата, но вместо това зачеркна един трофей - купата на България. Еду реши да хвърли кърпата, въпреки че шефовете му гарантираха подкрепа.

"Той обяви, че е взел категорично решение заради натрупаното напрежение. Желаем му успех в кариерата", гласи официалното становище на "орлите". Малко по-късно те обявиха завръщането на Дерменжиев. "Не се колебах. Реших на момента. Не знам каква е ситуацията в съблекалнята. Няма да коментирам работата на Ребейро и Ераносян", отсече Георги Дерменджиев след първата тренировка. "Момчетата са със силни характери. Ситуацията е трудна, но най-важното е къде сме в края на първенството. Мисля че имаме потенциал, ще се справим. Вярвам на футболистите до 15-20 декември трябва да сме първи", каза още Дерменжиев.

Напусналият: Не коментирам!

Треньорът в оставка Едуард Ераносян отказа да даде какъвто и да е коментар около решението си да си тръгне от Разград в навечерието на мача с "Пирин". Репортер на "Стандарт" успя да го се свърже със него по телефона, но Едо дори не пожела да чуе въпросите. "Не коментирам", отсече лаконично пловдивчанинът. При повторен опит за въпрос към Ераносян, той отново заяви, че не иска да говори и побърза да затвори телефона.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе