Извънредни новини

Блатер си вкара автогол с блондинка

Блатер си вкара автогол с блондинка

36-годишна блондинка докара доста главоболия на Сеп Блатер и подчинените му във ФИФА. Международната футболна федерация бе набедена за расистка организация.

Причината е решението да бъдат заменени в последния момент водещите на церемонията по тегленето на жребия за груповата фаза на Мондиал 2014. Събитието е в петък от 18,00 ч българско време в Коща ду Суипе. Зрителите ще бъдат забавлявани от красавицата Фернанда Лима и гаджето й - актьора Родриго Хилбер. Те замениха в последния момент друга двойка - Каролина Пинта и Лазаро Рамос. Причината е, че на хората от Нион Каролина и Лазаро им се видели доста тъмни.

"Във ФИФА са кучки! Дали щяха да изритат Джей Зи и Бионсе", скочи режисьорът Спайк Ли. "Не е лесно да си черен в Бразилия", призна музикантът Сеу Жорже. "Изборът е направен спрямо опита на Лима и Хилбер, а не по други причини", защити се ФИФА. Същото сториха и телевизия "Глобу". "Какъв расизъм виждат тези хора? Основна роля в шоуто е поверена на тъмнокожи музиканти - групата Олодум и Маргарет Менезеш!", обявиха от медията. "Искахме Жизел Бюндхен, но тя каза не. После пробвахме Фернанда Монтенегро и Фернанда Торес, но не стана. Родриго и Фернанда имат опит в такива мероприятия. Освен това са една от любимите двойки на Бразилия", обявиха организаторите. Каролина също се зае да спасява положението. Актрисата обяви, че не е получавала покана за водеща.

От общината в Баия обявиха, че ще пръснат 2 млн. евро за церемонията. Шоуто ще бъде изпъстрено с дива самба. Първи на сцената ще излязат певците Алсион и Емичида, които ще изпълнят химна: "Заедно в ритъма". Събитието ще се разпростре на 9000 кв. метра.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе