Извънредни новини

Блатер: Медиите искаха да ме убият

Блатер: Медиите искаха да ме убият

Сеп Блатер хвърли поредната бомба. Този път той обвини медиите, че са се опитали да го "убият" по време на корупционния скандал, който разтресе футболната организация миналата година.

"Нещото, за което съжалявам, е начинът, по който пресата се опита да ме "убие". Бях осъден от медиите заради нещо, за което не съм виновен. Изведнъж се намерих в ситуация, в която нямаше как да се защитя и останах без приятели. Бях изолиран и сам по време на всичко това. Все пак имах един велик футолист на своя страна - Мишел Платини", проплака 79-годишният швейцарец в интервю за БФМ ТВ.

Наследникът на омаскарения Блатер ще бъде избран след само няколко дни. На 26 февруари ФИФА ще се проведе извънреден конгрес в Цюрих. На него всичките 209 членки ще тряба да решат кой да замести дългогодишния властелин на световния футбол. Фаворит да седне на трона на организацията е Джани Инфантино. Генералният секретар на УЕФА получи подкрепа от европейските футболни федерации, сред които и родната. Основен конкурент на гологлавия швейцарец е йорданският принц Али.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе