Извънредни новини

Благо: Мразя да ми викат Джизъса

Благо: Мразя да ми викат Джизъса

Богохулство е да ми викат Джизъса, мразя го, разкри Благой Георгиев в интервю за Нова телевизия. "Исус Христос е един. Имам познати доста свещеници, помагал съм им, но не изтъквам това. Няма толкова голямо значение какво съм правил за тях през годините. Това си е за мен", коментира Благой Георгиев. "Мен може да ме съди само този, който не е грешен", отсече плейбоят.

"Всеки ден само глупости, глупости, глупости по мой адрес. Само кога си мия ръцете не пишат", ядоса се Благо. Той разкри още, че първата си заплата от "Славия" е дал на родителите си. "Купиха си кола. Те гледаха аз и брат ми да сме добре, правеха всичко за нас. Зарадваха се, че постигнах това, за което се боря цял живот", сподели още Георгиев. Халфът на "Рубин" коментира и връзката си с ученичката Куини-Алис. "От добро семейство е, момиче с добро възпитание. Възрастта не е проблем. Любовта ни пламна веднага, бях силно привлечен от Куини. За всичко си има време", завърши Благо на въпрос кога ще се жени.

Матрьошка "Попов" се харчи за $325

Матрьошка с лика на Ивелин Попов е хит в феншопа на клубния му тим "Кубан". Играчката е в продажба от Нова година струва 19 990 рубли (325 долара). Бъргарският национал е най-голямата матрьошка, в която се побират още 11, всичките с физиономии на футболисти на руския тим. На гърба на всяка от фигурите пише името и номера на футболиста.
Това не е първият случай, в който лика на Ивелин е използван от клубния му тим за промотиране на различни стоки. Капитанът на националния ни отбор по футбол се появи неотдавна и върху корицата на училищни тетрадки в Русия.

Карачанаков на лов за прасета

Избягалият от ЦСКА Антон Карачанков си намери занимание докато чака да разбере къде ще продължи кариерата си. Доскорошният нападател на "червените" хукна на лов. На официалния си профил във "Фейсбук". Карата явно е добър не само като застане зад топката при фаул, но и с пушката в ръце. Това личи от снимка публикувана в профила му във "Фейсбук", на която той и приятелите му позират пред убито прасе. Футболистът е с шапка на ЦСКА. Фотосът бързо предизвика коментари и започна да събира харесванията. Малко по-късно обаче футболистът реши да го изтрие.

Защитник на "Ливърпул" изрева от скъп сок

В "Ливърпул" се оказа доста дребнави. Защитникът Хосе Енрике изрева от скъп сок в заведение. Той публикува снимка от касовата бележка за течността. Оказа се, че фрешът струва 10 паунда. "Най-скъпият сок в света", написа той. Това едва ли ще натежи на джоба му след като седмичната му заплата е 65 000 паунда. В същото време Енрике и съотборниците му обърнаха каса бира след победата с 1:0 над "Съндърланд". Хърватският защитник Деян Ловрен пусни снимка от клубния рейс на играчите заедно с пенливата течност - "Тайгър". Любопитен момент е, че тази марка бе един от спонсорите на градския съперник "Евертън" преди време.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе