Извънредни новини

Битки със залог в Шампионската лига довечера

Битки със залог в Шампионската лига довечера

Нион. Още трима участника в директните елиминации на Шампионската лига ще бъдат определени довечера. Двубоите от предпоследната вечер на груповата фаза довечера стартират в 21,45 часа българско време. Ще бъдат определи и участниците в следващата фаза на Лига Европа.

В Група А английският шампион Манчестър Юнайтед спечели потока, но второто място все още не е решено. "Червените дяволи" приемат на "Олд Трафор" Шахтьор Донецк, което е на 2-о място с една точка повече от Байер Леверкузен. Немците гостуват на Реал Сосиедад.

Манчестър Юнайтед - Шахтьор Донецк
Реал Сосиедад - Байер Леверкузен

Група А:
1. Манчестър Юнайтед 11 точки
2. Шахтьор Донецк 8
3. Байер Леверкузен 7
4. Реал Сосиедад 1

Най-интересно ще е в Истанбул, където в пряк сблъсък Галатасарай и Ювентус ще определят кой ще продължи напред като втори в Група B. Реал Мадрид вече се класира за 1/8-финалите в най-силния клубен турнир в Европа. Турците трябва да гонят победа срещу "старата госпожа", ако искат да останат в турнира, докато за италианците и точката е достатъчна.

Галатасарай - Ювентус
Копенхаген - Реал Мадрид

Група B:
1. Реал Мадрид 13 точки
2. Ювентус 6
3. Галатасарай 4
4. Копенхаген 4

В Група С Пари Сен Жермен вече е победител. Бенфика и Олимпиакос са с равни точки и делят 2-ото и 3-ото място. Португалците са домакин срещу ПСЖ, а Олимпиакос приема Андерлехт.

Бенфика - ПСЖ
Олимпиакос - Андерлехт

Група С:
1. ПСЖ 13 точки
2. Олимпиакос 7
3. Бенфика 7
4. Андерлехт 1

В Група D Байерн и Манчестър Сити се изправят един срещу друг. Двата тима вече са участници във фазата на директните елиминации в Шампионската лига, като "гражданите" трябва да търсят в Германия победа с повече от два гола, ако искат да излязат като победители от потока. В другия мач Виктория Пилзен и ЦСКА Москва ще определят кой ще поеме към Лига Европа.

Байерн Мюнхен - Манчестър Сити
Виктория Пилзен - ЦСКА Москва

Група D:
1. Байерн Мюнхен 15 точки
2. Манчестър Сити 12
3. ЦСКА Москва 3
4. Виктория Пилзен 0

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе