Извънредни новини

"Берое" дои ЦСКА с още 100 бона

"Берое" даде отсрочка на ЦСКА да плати за Венци Христов, но срещу съответната компенсация.

"Червените" не успяха да намерят 200 000 евро за национала до понеделник. Сега ще трябва да се справят до 4 февруари, съобщиха от Стара Загора. Според източник на "Стандарт" "глобата" е 100 000 лева. "Берое" мотивира позицията си с желанието на Венци Христов да играе единствено и само в ЦСКА. Под Аязмото опровергаха спекулациите, че са отказали 500 000 лева накуп от "Лудогорец" за голмайстора си.

Този път "армейците" чакат пари от Украйна, за да финансират сделката. На тезгяха пак е поставен Джаксън Менди. Два клуба от размирната държава са готови да броят 300 000 евро за защитника. Самият Джаксън обаче не е много навит да рита в Украйна. по същата причина се провали и продажбата на Марсиньо в Азербайджан.

Трансферът на Менди явно се пече и Стойчо Младенов вече проучва пазара за заместник на Менди. Португалецът Нуно Ногейра Енрике пристигна в ЦСКА вчера. Не е ясно дали идва на проби, или ще се пазари за договор. Директен контракт би бил малко смущаващ, тъй като за последните 9 години Енрике е обиколил "Фафе", "Авес", "Фейрензе", "Брага", пак Фейрензе (под наем), "Академика", "Блекбърн" и "Ароука" (под наем)". В английския тим снажният португалец не записва и минута преди да бъде пратен под наем в родината си. За "Ароука" през есента рита в един, единствен мач.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе