Извънредни новини

Берое не се притеснява от многото наказани

Берое не се притеснява от многото наказани

Стара Загора. Отсъствието на титулярната двойка централни бранители Иво Иванов и Борислав Стойчев, както и нападателят Елио Мартинс, наказани заради натрупани жълти картони, не притеснява ръководството на Берое. Стара Загора.

Отсътствието на титулярната двойка централни бранители Иво Иванов и Борислав Стойчев, както и нападателт Елио Мартинс, наказани заради натрупани жълти картони, не притеснява ръководството на Берое. Това декларира пом.-треньорът Пламен Липенски ден преди гостуването на бургаския „Нефтохимик", който играе домакинските си мачове на стадион „Хаджи Димитър" в Сливен.

„Имаме и други класни изпълнители в отбрана като Влади Зафиров и Игнат Дишлиев, които ще оправдаят доверието и ще докажат още веднъж, че имат място в този отбор", посочва заместниците на наказаните, помощникът на Петър Хубчев. Той гарантира, че беройци ще изиграят срещата с изпадналия в тежка финансова криза бургаски тим максимално мотивирани и концентрирани.

В предишния мач с ЦСКА Нефтохимик е показал, че не бива да бъде подценяван. Берое според Липенски понякога играе по-добре навън, отколкото у дома и той се надява да спечели трите точки и срещу „нафтата".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе