Извънредни новини

Йол: Бербо е мек за капитан

Йол: Бербо е мек за капитан

Димитър Бербатов повече няма да носи капитанската лента във "Фулъм". Решението е на мениджъра Мартин Йол, който определи българина за прекалено мек.

Холандският спец махна лентата от ръката на Бербо в събота преди издънката срещу "Суонси" (1:2). В последните мачове именно Бербо бе капитан в отсъствието на контузения титуляр Бреде Хангеланд. "Исках да поставя под натиск други хора. Бербатов не е много прям, много е тих. Скот Паркър е по-активен в съблекалнята. Затова си помислих, че ще е добре да сменя капитаните", коментира Йол. Именно Паркър изведе "котиджърс" с лентата в злощастния мач с "Суонси". "Времето ни изтича", призна халфът пред сайта на "Фулъм". "Ако не започнем да играем по-добре, в един момент ще бъде вече късно да се борим дори за оцеляване", добави Паркър.

Иначе мениджърът Мартин Йол започна да се моли на феновете за още доверие. "Сега повече от всякога се нуждаем от Вас. Надявам се да получим подкрепа, а не освирквания", каза Йол. След мача на "Крейвън Котидж" освен холандеца най-много освирквания получи Брайън Руис. "Той е отличен играч. Когато получава такава реакция, той става неуверен в себе си. Това се отразява и на играта му", сподели още Йол.

Звездите на "Фулъм" Дарън Бент и Деймиън Дъф се включиха в благотворителна акция. Двамата записаха серия от видеоклипове за кампанията "Спасете живот", която цели да накара повече хора да се изследват за ХИВ.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе