Извънредни новини

Бербо двойник на пиперлив журналист

Бербо двойник на пиперлив журналист

Бербатов може и да се зализва като Анди Гарсия, но повече прилича на Ерик Земюр, обяви радио "Монако". Земюр е един от най-известните пиперливи журналисти и политически коментатори във Франция. Той придобива печална слава с поредицата си от дела, в които е обвинен за насаждане на расова омраза. Според медията Бербо също умее да провокира. Той го доказва с надписите на тениските, с които атакува съотборниците си във "Фулъм". Радио "Монако" не пропусна да отбележи заложбите му като художник и факта, че трудно ще го видите окалян на терена.

Треньорът на "Монако" Клаудио Раниери пък посъветва нашия да се хвърля и доказва в дербито срещу ПСЖ.

"В този мач той ще може да се запознае с прелестите на френското първенство, но не бива да се поставя под напрежение. Титлата е вече в ПСЖ", отсече италианецът след равенството 2:2 в гостуването на "Лориен".

"Бербатов е важен играч за нас, защото има качества и опит. Говорих с него. Не съм го убеждавал, той сам искаше да дойде при нас", каза още Раниери.

"За нас е важното да направим добър мач в Париж. Тази среща не решава нищо. ПСЖ спечели първенството още през лятото. Така че ще гледаме с едно око към следващата среща с "Бастия". Ще бъде трудно, но и срещу "Лориен" не бе леко", завърши спецът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе