Извънредни новини

Бербатов ще вади "Байер" от криза

Бербатов ще вади

Димитър Бербатов може да се завърне в "Байер" (Леверкузен). Според немския в. "Експрес", вторият в Бундеслигата е изпаднал в дълбока криза и само нападател като българина може да помогне. "Аспирините" допуснаха трета поредна загуба в първенството в събота - 2:3 от "Фрайбург". Това силно притесни спортния директор Руди Фьолер и шефа Михаел Шеде. "Няма как да сме в добро настроение. Имаме сериозни проблеми", обяви Фьолер. "Експрес" добавя, че това е първият сериозен тест за треньора Сами Хюпия, който пое отбора преди две години. Изданието твърди, че само опитен играч като Бербатов може да върне тима на победния път преди сблъсъка с ПСЖ в Шампионската лига.

Според "Кикер" пък "Фулъм" вече е намерил заместник на българина. Става въпрос за голмайстора на "Кайзерслаутерн" Симон Цолер. "Котиджърс" вече са се свързали с играча и той се е съгласил. 23-годишният Цолер има 10 гола в 18 мача за тима от Втора Бундеслига.

Мениджърът на "Фулъм" Рене Мюленстийн обаче продължава да отрича за интерес към Бербатов. "Нямаме оферти. Не смятаме да купуваме нападатели, поне за сега. Имаме Бербатов, Бент, Родайега и Качаниклич. Може би ще купим ако някой напусне", каза холандецът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе