Извънредни новини

Бербатов ще гърми "Байерн" от засада

Бербатов ще гърми

Лондон. Димитър Бербатов е на път да се изправи срещу носителя на трофея "Байерн" в Шампионската лига. Жребият хвърли за втора поредна година баварците на "Арсенал". Лондончани карат на ръчна през последните седмици и ще направят отчаян опит да вземат българина. Митко е апетитна хапка за тях точно заради мачовете в Европа, тъй като има право да играе в турнирите. В Лондон признаха и в понеделник, че няма как да се справят с немската машина без класни попълнения. Бербо ще им излезе евтино, тъй като договорът му приключва през лятото и "Фулъм" ще го изпусне без пари. Веднага след жребия феновете на "Арсенал" призоваха ръководството да купи българския голаджия. "Всички трябва да се съгласят, че отборът се нужда от нападател през януари. Не може тимът да атакува само с един голмайстор - Оливие Жиру. Дори "Барселона" не може да се справи само с Лео Меси, а Жиру не е Меси! Кой да го замести по-добре от Димитър Бербатов. Българинът е един от тези футболисти, които могат да избухнат. Той ни е нужен", написа в коментар една от най-солидните фенски организации на "топчиите". Всички коментари под призива са твърдо "за" привличането на Бербатов.

Другата опция пред Митко също включва стряскащ съперник в Европа. Ако Бербо подпише с "Трабзонспор", той ще се изправи в Лига Европа срещу "Ювентус". В Италия веднага отчетоха, че Турция е неприятна дестинация за гостуване, а с българина "черноморците" ще станат още по-коварен съперник. От "Трабзон" са най-настоятелни за подписа на Бербатов.

Шампионска лига, 1/8-финали

"Ман Сити" - "Барселона"
"Олимпиакос" - "Ман Юнайтед"
"Милан" - "Атетико" М
"Байер" Л - ПСЖ
"Галатасарай" - "Челси"
"Шалке 04" - "Реал"
"Зенит" - "Борусия" Д
"Арсенал" - "Байерн"

Първите мачове ще се играят на 18/19 и 25/26 февруари, а реваншите на 11/12 и 18/19 март. Отборите, посочени на първо място, са домакини в първите срещи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе