Извънредни новини

Данчев: Бербатов иска да напусне Фулъм през януари

Данчев: Бербатов иска да напусне Фулъм през януари

София. Димитър Бербатов ще напусне със сигурност Фулъм през януари, новината потвърди агентът на българския нападател Емил Данчев за ТВ7.

Бербатов е непреклонен в желанието си да се раздели с английския Фулъм, въпреки че в последните мачове започна да показва настроение и желание за игра. "Вече не се чувства съвсем щастлив, както се изразяват в клуба. Неговото желание е да се раздели с тях през януари", заяви Емил Данчев.

Агентът сподели, че нападателят ще продължи кариерата на Острова. Сериозен интерес към футболиста, според медиите на Острова, проявяват Ареснал, Нюкасъл и Тотнъм. "Това, което мога да ви кажа е, че се работи по няколко версии. Неговото желание е да остане още в Англия и смятам, че това ще се получи", добави Данчев.

От 17,00 часа българско време днес Фулъм гостува на Манчестър Сити в двубой от Висшата лига, а на вчерашния брифинг преди мача, новият мениджър на "котиджърс" Рене Мюленстийн за пореден път заяви, че е разговарял с българина и той е напълно отдаден на клуба за предстоящите срещи.

Мениджърът е категоричен,че наградата на Иван Иванов за футболист №1 на България за 2013-та година е напълно заслужена. "Церемонията беше чудесна. По мое мнение на европейско ниво. Поздравления за организаторите. Колкото до класирането – смятам, че е напълно реално. Всеки един от тройката можеше да стане, но това подреждане е напълно реално и обективно. Можем само да адмирираме тези футболисти", каза още Данчев.

Данчев беше специален гост на коледното парти на ЦСКА във Военния клуб.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе