Извънредни новини

Батков прие оставката на Наско Сираков

Батков прие оставката на Наско Сираков

София. Тодор Батков прие оставката на Наско Сираков. Собственикът на "сините" се отказа от него, след като бившият вече директор атакува клуба и членовете му от националния ефир.

"Няколко пъти по време на разговорите за назначаването на Петев бе говорено, че той трябва да уведоми и феновете, но това не се случи. Не искам да коментирам дали съм доволен от работата му, резултатите на отбора говорят сами. С играчите, за които говори той, бях запознат, не знаех само за този румънец, който е бил и национал на страната. Полякът и Сейтаридис имаха прекалено високи финанасови изисквания. При единия даже не си правихме и устата за разговор, след като видяхме какво иска. Румънецът, доколкото разбирам, не бил играл от дълго време, не е водил и подготовка. Сезонът при нас вече беше започнал, оказа се, че той има добра визитка и може да бъде продаден в Китай. Това не са мениджърски интереси, хайде стига", каза Тодор Батков.

Той потвърди, че е мажоритарен собственик на отбора и че има думата по всички важни решения. Изпълнителният директор по финансовите въпроси Константин Баждеков разкри, че до момента в клуба са влезли 5 млн. лв от спонсори и рекламодатели, а останалите още 5 млн. са от Тодор Батков.

"Тонев, както всички, е помагал, но после всичко му е било връщано", каза Тодор Батков. "Не мога да приема, че отборът ни миналата година е бил подкрепян от съдиите, а тази година на 2 пъти бяхме ощетени и по настояване на Сираков не пуснахме жалба, каза Тодор Батков и обяви, че темата Сираков е затворена за него, стига да не продължи атаката. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе