Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Бърняшев разнасял пици и карал такси

Бърняшев разнасял пици и карал такси

Мирослав Бърняшев е скромно момче от Пловдив.

Учи в спортно училище, където се насочва към академично гребане. Майка му Славка и баща му Петър също са бивши състезатели в този спорт. "На гребната база обаче го заведе покойният Никола Черпоков, бате Кольо. Прекрасен човек", разказа майка му пред "Стандарт". Миро има и брат - Димитър. "Митко се насочи към друго поприще. Той е царят на пиците в Пловдив", разкрива още майка му. "По-късно в училище тренира хвърляне на диск и гюле. Миро от малък е голям фен на световната федерация. В края на 90-те и началото на XXI век кечът бе много популярен у нас. Като всяко дете във втори клас той гледаше много изявите на суперзвездите на ринга. После Миро завърши училище и замина на бригада в Ричмънд, Вирджиния. За съжаление компанията го излъга, както се случва с много българи.

Изритаха го на улицата със 100 долара

добави майка му, която в момента работи като масажистка. За да си стъпи на краката, Миро заминава за Лос Анджелис. Там започва работа като разносвач на пици, таксиметров шофьор. Дори работи във фирма на един българин, който се занимава със заварки на метални изделия, бил е и охрана. В свободното си време плаща, за да тренира кеч, което е и неговата мечта. Така успява да се уреди в школата "Knokx Pro", откъдето по-късно е забелязан от WWE.

"Както знаете, нямам право да разкривам много подробности около живота и участията на Миро със световната федерация, тъй като трябва да има и изненади за публиката. Графикът с WWE обаче е страхотно натоварен. Целият керван тръгва в петък за мястото, където ще се прави следващото шоу "Първична сила". Снимат на живо в понеделник, а след това продължават да записват шоута за телевизията и така до петък, когато отново тръгват на път. Тренировките му също са убийствени. Сутрин Миро ходи в залата, после на фитнес, солариум. Имаме малко време за комуникация. Говорим си по Вайбър", добавя още масажистката.

Миро е голям фен на животните. У дома в Пловдив

семейството му гледа бултериера Маги

"Тя е истинска шампионка. Има 3 златни медала от състезания. Имаме си и котка - Марчела. Тя си е на Миро. Той я доведе преди 14 години и след като замина, ни я остави. В Лос Анджелис той имаше и още 4 кучета. Синът ми просто обожава животните", допълва още г-жа Бърняшева.

Александър Русев проговори на български в WWE

България вече има представител в световния кеч елит. 29-годишният пловдивчанин Мирослав Бърняшев направи своя дебют в световната федерация (WWE). И не само това, Александър Русев, както е името му в шоуто, се появи на първи път в живо предаване на "Кралското меле". Това е ежегоден "Pay Per View" турнир, с който се дава началото на пътя към Кечмания.

Русев участва в традиционния мач с 30 суперзвезди. В него на всеки 90 секунди влиза нов кечист. Единственият начин да елиминираш опонента си е да го хвърлиш през горното въже и двата му крака да докоснат пода. Миро се появи под номер 6, а публиката в залата в Питсбърг изригна. Пловдивчанинът влезе в мелето веднага и се задържа там 6,42 мин. За съжаление той бе третият напуснал. Но цели четирима души бяха необходими да го елиминират - Си Ем Пънк, Кофи Кингстън, Сет Ролинс и Коуди Роудс.

След края на турнира Миро говори и пред официалния сайт на WWE. Той шокира интервюиращия с думи на български. "Много хора са там. Не мога да си гледам гърба постоянно. 10 човека! Кой ще ме хвърли, кой няма да хвърли, аз съм сам за себе си", каза Бърняшев, а после добави на английски: "Ще размажа всички суперзвезди".
Победител в "Кралското меле" стана Батиста, който се завърна в световната федерация след 4-годишно отсъствие. Успехът му означава гарантиран мач за световната титла на WWE на Кечмания 30. Тази година най-големият турнир ще е на 6 април в Ню Орлианс.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе