Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Бареков превзема площадите с Нешка

Бареков превзема площадите с Нешка

София. Емблематичният ансамбъл на легендата в художествената ни гимнастика Нешка Робева тръгва на грандиозно турне из страната. Спектаклите са организирани заедно с партията на Николай Бареков „България без цензура", ВМРО и Земеделски народен съюз. Трите формации ще подпишат днес в Пловдив коалиционния си съюз за съвместно явяване на евроизборите през май. Спектакълът „Площадът" на Нешка Робева разказва за протестиращия град, където се сблъскват бедните и богатите. В танц и музика са преплетени стиховете на Никола Й. Вапцаров, Христо Смирненски и Гео Милев. В шоуто има препратки и към Френската революция и недоволството на протестиращите по света с днешна дата.

Премиерата на спектакъла е на 17 март, понеделник, в Карлово от 18.30 часа в читалище „Васил Левски". А преди епичните сцени от представлението публиката ще има възможност за среща и разговор с Николай Бареков, Красимир Каракачанов и Румен Йонев. Зам.-председателят на България без цензура Росен Петров и представители на ВМРО и ЗНС също ще разговарят с хората по места. Следващите представления ще бъдат на 18 март в Хисаря в читалище „Иван Вазов" и на 20 март в Асеновград – читалище „Родолюбие".

„Ако българският народ желае промяна, да гласува за нашия политически субект. Не виждам какво друго може да очакваме с надежда, че нещата ще се променят, освен европейските избори. Промяната ще дойде само, ако българският народ я поиска". Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пред радио К2 по-рано. „Аз не съм новия Левски, не съм новия месия. Аз съм просто човек, който си взе живота в ръцете и поиска да промени ситуацията, в която живее към по-добро. Другият вариант беше да си стегна багажа и да напусна страната", обясни лидерът на "България без цензура".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе