Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Бареков попиля Отровното Трио: Мишоци!

Бареков попиля Отровното Трио: Мишоци!

 

Бившият евродепутат Николай Бареков захапа Отровното трио, което събра извънпарламенатри сили, за да мислят гаранции за честни избори. Дори ги нарече „мишоци“

Палячовците на Черепа от Отровното трио взели да селектират партиите в следващия парламент според социологият. От къде това самочуствие и таз “социология”, пита Бареков по повод решението им да свирят сбор на Христо Иванов, Мая Манолова и Слави Трифонов.

Вие ли, чичета палячовци, ще бъдете “гаранант” срещу нов Костинброд, вбеси се Бареков и добави: Защо провалихте протестите и ги превърнахте в посмешище?

По-рано Отровното трио обяви, че обединява усилия с хората на Манолова и Трифонов и щели да бъдат гарант за частни избори. Социалните мрежи обаче се напълниха с негативни коментари за срещата.

Най-голямо възмущение събра обяснението на Триото, че ще борят фалшификациите с ... доброволци, които щели да бъдат наблюдатели на изборния процес.

Коментаторите обявиха и за доста наивно решението „ Бързо и прозрачно публикуване на заверени препис-протоколи от всяка секция“, както и „ създаване на екипи от юристи, които да обслужват в рамките на целия ден постъпилите жалби на граждани“. Те упрекват триото, че са провалили протестите и сега си търсят работа до изборите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе