Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Бареков: Елитът на София е в покрайнините й

Бареков: Елитът на София е в покрайнините й

София. Имаме историческата задача да върнем надеждата на хората. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на учредяването на структурата на партията в столичния квартал „Нови Искър", съобщиха от пресцентъра на партията.

„Истинският елит на София е в покрайнините й. Истинското лице на София – това сте вие. Независимо кой какво говори, елитът на нацията – това сте вие. От вас зависи бъдещето на България. Вие ще бъдете победители, вие сте лицето на работническа София, хората, които през годините дадоха всичко от себе си, а сега имат волята да изчакат още малко. Вие сте младите хора, които идват при нас с последна надежда. Наша е отговорността да оправдаем тази надежда. За това ни трябва мнозинство в парламента. От вас зависи, какво ще е бъдещето на България", каза Бареков пред симпатизаните.

По думите му политиката в България не може да е софра, на която седят прасета, които преяждат и хвърлят трохите на хората и искат това да продължи безкрайно. „България без цензура" може да сложи край на всичко това, да сложи край на сегашното статукво, каза още Николай Бареков.

Мисията на партията е да спре ДПС от властта и да сложи края на надеждите на Бойко Борисов да се върне обратно на власт, коментира още той.

„Абсурдно е БСП да кадрува и да раздава постове на ДПС. Никой не им е позволил това. Ако искаме тези хора да бъдат изметени от властта, на евроизборите трябва да победим и нашата партия да направи най-високия резултат. БСП и ГЕРБ са основните ни опоненти, защото е ясно, че ДПС винаги ще имат 300 хиляди гласа в техните села", обясни Бареков.

Той се обяви категорично против това две етнически партии като ДПС и "Атака" да бъдат балансьор в българския парламент.

„Важна част от промяната е нашата акция "Чисти ръце" – парите няма да дойдат от това, че Борисов например ще отговоря пред закона. Това няма да нахрани хората. Това обаче ще доведе справедливост и всеки друг, който иска да е на тяхно място във властта, ще си направи добре сметката как да управлява", смята още Бареков.

По-късно той и заместникът му Росен Петров ще посетят Пазарджик и Силистра.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе