Извънредни новини

Балъков в Ловеч за две години

Балъков в Ловеч за две години

Краси помогнал за трансфера на Славчев в "Спортинг"

Красимир Балъков е поредното голямо име, което официално се съгласи да работи заради Гриша Ганчев в провинциален Ловеч. Треньорът подписа вчера договор за 2 години с "Литекс".

Повече подробности Краси ще даде на 10 юни, когато ще бъде представен пред медиите. Бала беше категоричен пред "Стандарт", че не иска да говори предварително, тъй като само днес получи над 30 заявки за интервюта. Той разкри единствено, че е избрал офертата от Ловеч пред много други.

"Спряхме се лесно на Балъков", потвърди и мениджърът на "Литекс" Стойчо Стоилов пред "Стандарт". "Нормално е да продължи политиката на налагане на наши юноши, с която станахме известни. За цели и амбиции ще каже самият треньор". Стойчо не скри, че Ивайло Петев и Светослав Тодоров са били сред обсъжданите имена. "Млади момчета, наши момчета са", каза Стоилов и остави пред двамата вратичка за бъдещето. Според наш източник последната перла на "оранжевите" - Мони Славчев, е бил продаден в "Спортинг" благодарение и на Краси Балъков. Бившият халф, който е сред големите любимци на "Алвеладе", дал гаранция за българския национал.

Буквално до неделя са водени разговори и с Ивайло Петев. Последният обаче помолил за няколко дни отсрочка заради решаващия мач за титлата на Кипър. Гриша Ганчев обаче не е от хората, които са склонни да чакат.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе