Извънредни новини

Атлетико смачка Барса за полуфинал

Атлетико смачка Барса за полуфинал

Атлетико Мадрид отстрани с 2:0 на Барселона в свирепия испански сблъсък от 1/4-финалите на Шампионската лига в Мадрид.

Първата среща на "Камп Ноу" завърши с 2:1  за каталунците, които при този развой на срещата отпадат от най-престижния турнир на Стария континент. Носителите на трофея тази вечер приключват с участието си в Шампионска лига.

Това е трети пореден 1/4-финал за Атлетико Мадрид, като за трети път е срещу испански отбор. Запознати припомниха, че преди два сезона "дюшекчиите" отстраниха Барса, а миналата година отпаднаха от Реал.

В същото време Байерн (Мюнхен) без големи драми стигна до равенство 2:2 срещу Бенфика в Лисабон в реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига, предаде Sportal. Шампионът на Германия продължава напред с общ резултат 3:2 от двата мача. Баварците са сред най-добрите четири на турнира за пета поредна година.

Отборът на Пеп Гуардиола имаше девет нервни минути, тъй като в средата на първото полувреме Бенфика откри резултата след попадение на Раул Хименес. В 38-ата минута обаче интригата реално приключи, тъй като Артуро Видал изравни, а в началото на втората част Томас Мюлер направи 1:2.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе