Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Атанасова сръфа Божанков

Атанасова сръфа Божанков

Скандалът с вулгарния пост на соцдепутата Явор Божанков се разраства. Младият социалист пусна във фейсбук пост, който гласи: "Когато гащите спрат пръднята, тогава маските ще спрат вируса.". Последва лавина от гневни коментари срещу депутата, който се гаври с висчик, които са на първа линия в битката със смъртоносната зараза.

ВИЖ ОЩЕ: След жена си – и Божанков вулгарен

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова веднага скочи на Божанков. "Явор Божанков, срам ме е да споделя публикацията ти. Недопустимо е народен представител, пък бил и от БСП, да напише подобна глупост. Намирам я за отвратителна подигравка с лекарите, медицинските сестри и доброволците, всички българи спазващи мерките месеци наред и гавра с паметта на починалите от COVID-19”, написа в профила си Атанасова. Социзбраникът на свой ред й отвърна: „Гавра е в един и същи ден да въведете и да отмените маските. Гавра е на 20 болни да ги въведете, а на 200 да ги отмените. Снимката лети в социалната мрежа заради това. Аз само ви показвам очевидното.“. Атанасова обаче не остана длъжна и на този коментар на колегата си. „Явор Божанков, нито един от твоите "аргументи", не променя интелектуалната висота на публикацията ти“.

"Безумна низост" и "Минава всякакви граници" пък гласят само част от стотиците други критични към Божанков коментари под публикацията на Атанасова във Фейсбук.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе