Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Атанасова: Каква диктатура, щом има 100 дни протести

Атанасова: Каква диктатура, щом има 100 дни протести

"Ако се говори за диктатура, вие нямаше да можете да излъчвате протестите вече над 100 дни". Това заяви народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова в интервю за предаването „120 минути” по бТВ. То бе водено от Мария Цънцарова, която замества болния от коронавирус водещ Светослав Иванов. Атанасова оглавява временната комисия в НС за промените в конституцията. Трябва да направим едно много ясно уточнение - нова Конституция се приема единствено и само от Велико Народно събрание, не от настоящия състав на Народното събрание. Единственото, което 44-ото Народно събрание може да направи, е за разпускане на сегашното и свикването на Велико Народно събрание, обясни депутатката от ГЕРБ.

"Доколкото знам премиерът Борисов е добре. Надявам се истински всички, които са болни, да са добре. Добре се справя, има заседания на министерския съвет, няма забавяне", коментира Атанасова здравословното състояние на министър-председателя.

"Представяте ли си оставка в този момент? Без бюджет, без обезпечени плащания, кой ще носи отговорността?”, попита Атанасова Цънцарова, която се опита да направи паралел между беларуския диктатор Лукашенко и управлението на Борисов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе