Извънредни новини

Атакуваха яростно Сашо Станков

Атакуваха яростно Сашо Станков

София. Сашо Станков бе атакуван яростно в социалната мрежа Фейсбук заради конфликта му с футболиста Станислав Маламов. Част от ултрасите на "Локо" (Пд) призовават дори спеца да си тръгне, защото не е част от "черно-бялата" общност. Маламов е любимец на публиката, която не може да прости на спеца, задето освободи през зимата трима пловдивчанчета - Тимонов, Стефанов и Маламов.

Самият Станков говори в петък изцяло за гостуването на "Славия". "Атмосферните условия ни затрудниха тази седмица, но въпреки всичко импровизирахме и, общо взето, се подготвихме добре. Предстои ни мач със сериозен отбор в лицето на "Славия". Проблемът е, че имаме доста контузени футболисти. Хора, които ни липсват, за да има повече вариативност", каза Станков.

"Представянето ни до този момент е много добро и не виждам какъв е поводът непрекъснато да се търсят критични нотки към нашия отбор. Това, че сме завършили наравно в последната среща, на всеки може да се случи", каза кадърът на ЦСКА по повод равенството с "Черноморец" предния кръг.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе