Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Анев остава до Игрите в Пьончан

Анев остава до Игрите в Пьончан

Красимир Анев няма никакви намерения да прекратява състезателната си кариера.


Биатлонистът заяви, че вече мисли за следващите Зимни олимпийски игри, които ще се проведат в Пьончан (Южна Корея). "Не се представихме така, както очаквахме и както искахме. Един спортист трябва да може да губи и да печели по достоен начин. Не се справихме, продължаваме напред и ако всичко е напред, ще гледаме към следващата Олимпиада", заяви Анев. Той за пореден път сподели, че екипировката в Сочи е била проблем. "Имаме трудности с набавянето на добри ски. Като количество имаме доста, но качеството... Вземаме назаем от други отбори", добави още националът от Самоков. Анев призна също, че не е издържал психически по време на стрелбата.


В понеделник от Сочи се прибраха и последните българи от делегацията ни. Най-щастливият човек от групата бе бащата и треньор на Александра Жекова Виктор. "Горд съм от това, което направи не само Сани. Радослав Янков също ме радва", сподели той. "Мисля, че карах на ръба на възможностите ми. От всички състезания съм доволен, само ме е яд, че не успях да завърша във втория манш в слалома", сподели пък алпиецът Никола Чонгаров.


Оценка за представянето на състезателите ни ще бъде направена на Общото Събрание на Българския олимпийски комитет в средата на април.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе