Извънредни новини

Алигатори дебнат Англия и Италия

Алигатори дебнат Англия и Италия

Лондон. Въпреки че на световното първенство догодина се очакват много грабежи, националните отбор на Англия и Италия трябва да се пазят най-много от алигатори, предупреди "Дейли Мейл". Двата отбора откриват битката в група "D" с мач на 14 юни в горещините на Манаус. Пристанищният град е разположен точно където реките Рио Негро и Солимоес се вливат в Амазонка. Мястото е известно с това, че в тази чест на най-пълноводната река в света се събират много алигатори. "Няма да пускам футболистите на плаж", каза селекционерът на англичаните Рой Ходжсън, след като научи за опасността. Иначе за радост на зрители в Европа часът на двубоя между Англия и Италия бе сменен. Първоначално двата отбора трябваше да мерят сили от 4,00 часа сутринта българско време. Заради очакванията от над 35-градусови температури по това време на деня в Бразилия двубоят бе изместен с 3 часа назад. Кот Д'Ивоар - Япония, които трябваше да играят по това време, пък бяха изместени за 4,00 ч.

Още пет двубоя от груповата фаза са с променен час главно заради очакваните високи температури и неудобното време на феновете, които ще гледат мачовете от Европа. Срещите Камерун - Хърватия (на 18 юни от 22,00 ч) и Испания - Чили (на 19 юни от 01,00 ч) бяха разменени в програмата. С променени часове са и мачовете САЩ - Португалия, Белгия - Русия и Р. Корея - Алжир.

Капело предрече крах за Трите лъва

Бившият селекционер на Англия и сегашен на Русия Фабио Капело прогнозира, че Трите лъва ще си провалят грандиозно на световното първенство догодина. "Английският футбол е много бърз и динамичен, което няма как да не се отрази върху формата на играчите. Жегите в Манаус допълнително ще ги затруднят. Групата е трудна и три отбора ще се борят за две места. Няма да е изненада, ако единият отпаднал отбор е Англия. Те трябва да се замислят и как ще бият Коста Рика", каза Дон Фабио.

Роналдо: Спах по време на жребия

Кристиано Роналдо призна, че е пропуснал жребия за световното първенство. "Ще бъда честен - спах", заяви звездата на Португалия на брифинг. "Групата ни е трудна. Германия винаги е кандидат за купата, а САЩ и Гана са много добри отбори. Очакванията винаги са едни и същи - да стигнем възможно най-далеч. Приоритет е да минем груповата фаза, да вървим крачка по крачка", сподели Кристиано. "Ще помогна на страната си, а на индивидуално ниво ще бележа постоянно", обеща той. "На Световното чувството е най-голямо, почти незабравимо. Моята мечта е да спечелим нещо важно на Мондиала или на Европейското", сподели още Роналдо.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе