Извънредни новини

Албанци съзряха подъл заговор

Албанци съзряха подъл заговор

Пъклен заговор и грозни врътки съзряха албанците след отпадането си от Евро 2016. Селекцията на Джани де Биази бе сред двата най-слаби тима, завършили трети в групата си, което ги прати у дома. Защитникът Мергим Маврай обвини другите тимове, че са въртяли схеми помежду си, с които да прецакат албанците.

"След мача с Румъния знаех, че ще трябва да прекараме три дълги дни в очакване. Другите отбори играха след нас и знаеха от какво се нуждаят, за да продължат напред. Освен това бяхме в група със силни отбори като Франция и Швейцария, а другите тимове имаха по-лесни съперници", проплака националът в интервю за "faz.net". Капитанът на албанците Лорик Цана прие отпадането по-леко и се отчете с прочувствено благодарствено писмо. "Това приключение бе за всички нас, семействата ни, феновете и цялата страна! Благодаря ви за всичко!", изля душата си халфът.

Премиерът на страна Еди Рама също не пропусна да благодари на момчетата и призова те да бъдат посрещнати по достоен начин в родината си. Националите кацнаха вчера вечерта в Тирана и бяха приети като крале. "След отпадането заради голова разлика, нека нашите герои да усетят уважението, което изпитваме към тях. Те извършиха нещо невероятно за добрия имидж на нашата страна", написа във "Фейсбук" Рама.



Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе