Извънредни новини

Адмирала гони четирима днес

Адмирала гони четирима днес

С "Черно море" ще ни е много трудно, предупреди Дерменджиев

Четирима основни футболисти на "Черно море" ще напуснат отбора веднага след днешния мач срещу "Лудогорец", информира "varnautre". Треньорът Никола Спасов смята да прогони Марчин Буркхардт, Вилиян Бижев, Хуан Вареа и Жиньо. От ръководството на клуба споделиха, че не е изключено в следващите дни да се разделят и с други. От "Тича" бяха категорични, че на местата на освободените ще бъдат взети нови попълнения, като за момента не се знаят техните имената и постове. На "Тича" многократно са разговаряли с родни футболисти, които обаче поставят доста солидни финансови условия. Именно затова Никола Спасов се е насочил предимно към легионери, които ще бъдат избрани след проби. Стана ясно още, че от "Черно море" все още не са потвърдили лагера в Турция. Това се очаква да се случи през следващата седмица. "Имаме заявен лагер в Алания, но не знам нищо повече", заяви Спасов.

Колегата му от "Лудогорец" Георги Дерменджиев алармира преди мача, че играчите не трябва да подценяват "моряците". "Винаги трябва да имаме едно наум в последните мачове. Защото футболистите вече мислят и за почивката, която им предстои. Но аз вярвам, че в нашия отбор това няма да се случи. Мисля, че този мач ще завърши с успех за нас. Футболистите им са достатъчно тренирани, за да изиграят два мача в рамките на три дни. Те са силен отбор, ще ни е трудно", добави Дерменджиев.

Определиха Марселиньо за номер 1

на годината в "Лудогорец". Феновете на "орлите" избраха бразилеца в анкета, организирана от сайта на тима. Гласуването се проведе изцяло онлайн от 7 до 10 декември. Победителят бе обявен вчера на базата на "Спортен Център Лудогорец". За най-прогресиращ млад играч пък бе определен Венцислав Керчев. Двамата получиха купите си в присъствието на всички играчи от отбора, треньора Георги Дерменджиев и изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев. Марселиньо сподели, че наградата не е само за него, а за целия отбор. От своя страна Венци Керчев благодари на всички фенове, гласували за него, както и на своите съотборници.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе