Извънредни новини

Касапин надъхвал Едер с пържоли

Касапин надъхвал Едер с пържоли

Роналдо отпраши на почивка с цялото семейство

Героят на Португалия Едер е ял доста като малък, за да стане голям и силен... буквално. Местното издание "cmjornal" разкри, че нападателят е хапвал доста пържоли. Основен виновник за това е Мануел Секо, касапин от градчето Адемия, област Коимбра, откъдето е Едер. Месарят бил голям фен на нападателя още от детските му години. Той винаги ходил на мачовете на Едер и му обещавал по една пържола на гол. "Един сезон той наниза 36 попадения или казано по друг начин - 6,5 килограма месо. Попитах го какво ще прави с тях, а той ми каза, че ще ги сподели със своите съотборници", разкри Секо. "Сега, когато го видях да вкарва победния гол на европейското първенство, се разплаках от радост. Моето момче е на върха. Искам да се прибере за да го прегърна. Ще се снимаме с националния екип на Португалия. А после - ще му дам колкото пържоли иска", заяви емоционалният Секо.

Още като дете германският "Кьолн" е изпуснал да привлече Едер. "Имаше нещо в него. Неговата цена обаче се повиши сериозно", заяви тогавашният спортен директор на "козлите" Фолкер Финке.

Сега бъдещето на нападателя още е неясно. От началото на тази година той играе за френския "Лил". Според италианските медии от "Рома" вече са влезли в напреднали преговори за звездата.

Иначе Едер, Кристиано Роналдо и останалите герои от Португалия още не са си получили ордените за големия подвиг. Оказа се, че властите в страната не са имали време да изработят отличия за всички. Вместо това футболистите бяха наградени само с грамоти. Очаква се до няколко дни Роналдо и компания да получат ордените си.

В същото време Кристиано вече тръгна на почивка. Той качи цялото си семейство на самолета си и отпраши в неизвестна посока. На снимката се виждат синът му - Кристиано-младши, както и мама Долорес Авейро. На снимката се виждат и още дечица, вероятно приятели на сина на Кристиано. Роналдо ще използва ваканцията, за да се възстанови от контузията, която го извади от финала на европейското първенство още през първото полувреме. Според испанската преса Кристиано ще се нуждае от поне един месец почивка, преди отново да се завърне на терена.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе