Извънредни новини

Шампионите на Kamenitza Фен Купа 2013 тръгват за Рио

Шампионите на Kamenitza Фен Купа 2013 тръгват за Рио

София. Точно три месеца след като вдигнаха трофея в единадесетото издание на Kamenitza Фен Купа, момчетата от разградския „ОК Офис ВИП Комфорт" тръгват за Рио, за да гледат на живо от трибуните на митичния „Маракана" мача между местния Флуминензе и Атлетико. Пътуването до Бразилия е голямата награда за тима от Разград.

Заедно с шампионите от Разград към легендарния стадион и Копакабана поема и приятелската компания на Светослав Яков, който имаше най-много късмет в играта за фенове „Пътят към Маракана". Неговото име бе изтеглено от леката ръка на дългогодишния приятел на Фен Купа и лице на тазгодишния турнир Трифон Иванов по време на Националните финали, които се проведоха в Сливен в началото на септември. Водач на родната група ще бъде Кирил Глушков, мениджър „Събития" в „Каменица" АД.

„Много се радвам, че заедно с шампионите на Фен Купа ще стигнем чак до Рио. Съжалявам единствено, че българските национали няма да ни последват идното лято, но им пожелавам успех в предстоящите евроквалификации. Приготвил съм българското знаме, за да го развеем от трибуните на Маракана", коментира Глушков преди вълнуващото пътуване.

Макар Фен Купа 2013 официално да завърши с финалите в началото на септември на стадион „Хаджи Димитър" в Сливен, големите награди от кампанията и нейните партньори продължават с пълна сила. В началото на ноември победителите във финалното предизвикателство на adidas посетиха централата на спортния бранд в Херцогенаурах. Четиримата щастливци се разходиха из лабораторията за иновации на adidas, първата фабрика на концерна и „Залата на славата" в комплекса, където са изложени култови футболни реликви като екипа на Франц Бекенбауер и обувките на Уве Зелер. Преди две седмици партньорите от GLOBUL изпратиха още една приятелска компания на футболно пътуване – голмайсторът на финалния турнир Ангел Петров от врачанския Манастирище и щастливецът от националната томбола Петьо Атанасов Петков от Русе, изгледаха победата на английския шампион Манчестър Юнайтед над водачите във временното класиране Арсенал. Освен да се насладят на оспорваното дерби, двамата имаха и уникалния шанс да се разходят из „Театъра на мечтите" и да срещнат на живо легендата на „червените дяволи" Рой Кийн.

До края на тази година ще се осъществи и другото футболно пътуване от „наградния фонд" на Фен Купа 2013 – специалната награда на Ford Moto-Pfohe за посещение на мач от Шампионската лига. Но преди някое от футболните евродербита, на дневен ред е шампионската „дестинация Бразилия".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе