Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Цветанов: ГЕРБ не се интересува от спекулациите на БСП, а работи за националния интерес

Цветанов: ГЕРБ не се интересува от спекулациите на БСП, а работи за националния интерес

Всичко, което излезе като интерпретации и внушения през последните няколко месеца от страна на БСП за договорки за съвместно управление с ГЕРБ след изборите на 26-ти март, е причина за приетата на Конгреса ни вчера декларация. Искахме да пресечем всякакви спекулации и въвличането на ГЕРБ в разчистване на вътрешнополитическите сметки на БСП. Това коментира пред медиите в Пловдив зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов.

Там той участва в откриването на конференция за дигитална сигурност и култура, културно-историческо наследство и дигитализация.

„Ние сме наясно, че единственото възможно работещо парламентарно мнозинство е с Обединени патриоти и в момента изпълняваме 4-годишната си управленска програма на базата на коалиционното ни споразумение", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му изборите са приключили на 26-ти март и е много странно защо БСП още говорят за тях. „За разлика от БСП, ние в момента искаме да фокусираме енергията и вниманието си върху европредседателството, Западните Балкани, както и върху това да се чува силният глас на България в Европейския съюз.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе