Извънредни новини

Блокада за пари разтресе "Берое"

Блокада за пари разтресе

Феновете не дадоха 45 минути на играчите да тренират

Грандиозен скандал избухна в "Берое". И то само няколко дни преди полуфинала за купата срещу ЦСКА и мачът от първенството с "Левски". Днес около 30 фенове на клуба са блокирали стадиона в Стара Загора и не са позволили на тренировката на отбора да стартира. Исканията им са едни - оставката на ръководството в лицето на председателя на съвета на директорите и изпълнителен директор Илко Русев, както и на двамата членове на съвета на директорите Наско Шилигарски и Иван Колев. Няколко часа по-рано привържениците обявиха исканията си и чрез декларация.

След около 45 минути разправии, привържениците все пак "позволиха" на футболистите да тренират. Те обаче останаха на стадиона за да изчакат самия Илко Русев. Когато той дойде, феновете започнаха да се разправят на висок глас с ръководителя. Илко Русев изслуша внимателно феновете им обясни какви са реалностите в българския футбол. В крайна сметка след 20-минутен разговор срещата приключи без повече перипетии.

Според "Блиц" цялата дрязга е заради 5000 лева, които ръководството на клуба било обещало на фенклуба за ремонт на магазина, но така и не било дало до този момент. Всъщност време пък някои от "неангажираните" фенове на "Берое", които станаха свидетели на разправията, се чудеха докъде могат да стигнат в наглостта си част от привържениците. "Явно взеха да копират столичните грандове", обясниха запалянковците.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе