Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Радиа

Радиа в Силистра

Радиа в Силистра и региона

Радио Менес

Първото частно радио в Силистра – радио Менес излъчва от 4 януари 1993 г., първоначално в кабелната мрежа в града, а от 1997 г. и в ефир, на 100.50 MHz. Основатели на радиото са Георги Янош Менес (президент), Пеньо Пенев и покойният вече Едмонд Грозданов. Форматът на радиото е музикалн ...   Слушай радио »

Радио Мелодия

Радио Мелодия стартира на 14 ноември 1994 година. Излъчва на честота 105.8 MHz на територията на Силистра и региона в радиус 60 км 24 часа в денонощието. Известно е като радиото с "Най-добрата музика на всички времена". Излъчва независими и безпристрастни новини и информации от Сил ...   Слушай радио »

Радио Шумен - БНР

Още през далечната 1917 г. в град Шумен е построен безжичен радиотелеграф, който е третият в страната след първото подобно съоръжение във Варна - 1912 г. и в София - 1914 г. В началото на 40-те се появяват планове за постройка на радиопредавател крй шуменското село Венец, осуетени от развити ...   Слушай радио »

Алфа Радио

Алфа радио започва излъчването си на 22 март 1996 година в град Варна. В началото програмата е предимно информационна, с новини на 20 минути. В следващите години станцията се налага със съвременния си музикален формат. Още от началото на съществуването си, Алфа радио излъчва и чрез предавате ...   Слушай радио »

Радио Фокус

Радиоверигата „Фокус” е собственост на първата частна информационна агенция „Фокус”, която предлага денонощно новини на български и английски език. Новините обхващат политическия, икономическия, обществения, културния и спортния живот в България, на Балканите и по све ...   Слушай радио »

Дарик Радио

Дарик Радио е най-авторитетното и най-голямо частно радио в България. Програмата на Дарик стартира в столичния радиоефир на 21 януари 1993 г. на 98.30 MHz. На фона на музикалните търговски радиостанции, информационният формат на радиото се появява като нещо ново и различно в частния ефир. До ...   Слушай радио »

Радио Христо Ботев - БНР

Тази национална радиопрограма, излъчвана от националната радиостанция в столицата на България, град София, денонощно е предназначена да служи на културата и образованието. Тя постига това с широка палитра: произведения на музиката, поезията, прозата, драматургията, публицистиката и разбира с ...   Слушай радио »

Радио Energy

Радио ENERGY – България e част от най-голямата радиоверига в Европа - френската Radio NRJ (Eenergy). Слоганът Hit Music Only - достига до милиони слушатели в 15 държави по целия свят. Форматът на Радио ENERGY е Hot Adult Contemporary - изключително динамичен и позитивен. Основен акцент ...   Слушай радио »

Скролване до горе