Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Жертвите на катастрофата край Венец

Жертвите на катастрофата край Венец

Мъж на 45 години и две жени – на 31 и 41 години са загиналите в тежкия пътен инцидент между селата Дренци и Страхилица. Както стана ясно по-рано днес сигнал за произшествието е получен в 15:14 часа в дежурната част на ОДМВР- Шумен. На място е установено, че катастрофата е между два автомобила – Пежо  „307“ с шуменска регистрация  и Опел „Астра“ с благоевградска регистрация. В МБАЛ- Шумен са откарани водачът на пежото- 50-годишен мъж, 46-годишната му съпруга, 43-годишна жена, която е сестра на водача и 14-годишният й син. Мъжът и двете жени са в тежко състояние, настанени са за лечение в болничното заведение с различни наранявания, предстоят им операции. Момчето е с временна загуба на съзнание и без опасност за живота. В Опела, който се е движил в посока към Шумен са пътували трима души- 45-годишният водач и две жени на 31 и 41 години. Загинали са на място. Огледът на произшествието продължава . На мястото са дежурен прокурор от ОП- Шумен, който ръководи огледа, директорът на ОДМВР – Шумен ст. комисар Ялчън Расим и съдебен лекар. Образувано е досъдебно производство.

На главен път Шумен – Силистра е въведена е временна организация на движението. Пътуващите от Шумен към Силистра да ползват обходен маршрут през село Хитрино - село Капитан Петко- село Венец, а пътуващите към Шумен да преминават през селата Черноглавци, Габрица и Близнаци. 

Около 18 часа с е получен сигнал за друг пътен инцидент преди село Мадара между два леки автомобила- Фиат и Волво. Произшествието е само с материални щети. Призоваваме водачите да шофират с повишено внимание.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе