Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Ясен и слънчев 12 декември

Ясен и слънчев 12 декември

Ясно е времето над Шумен тази сутрин. Вятърът от северозапад духа със скорост 3 м/сек. Температурата на въздуха е 1 градус, атмосферното налягане е 990 хектопаскала, което през деня слабо ще се повишава. Относителната влажност на въздуха е 89%. В Русе и Силистра температурата тази сутрин е 1 градус, в Разград – 6.

Днес времето ще бъде предимно ясно и слънчево. Ще духа слаб, до умерен вятър от югозапад. Максималните температури ще са между 10 и 15 градуса, за Шумен – около 12.

От сряда до петък ще има променлива облачност, по-значителна – от сряда вечерта до четвъртък на обяд, когато е възможно да превалява слаб дъжд. Ще духа слаб югозападен вятър, който в петък ще се ориентира от юг и ще започне да се усилва. Ще остане сравнително топло за сезона, с преобладаващи минимални температури от 2 до 7 градуса и максимални – от 10 до 15.

През почивните дни облачността ще се увеличава и ще има валежи от дъжд над повече места и повече като количество – в неделя. Вятърът от юг-югозапад ще се усили. Температурите ще са почти без промяна. В началото на следващата седмица от северозапад ще започне да нахлува студен въздух.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе