Извънредни новини

Вратар отвори аркада на треньор

Вратар отвори аркада на треньор

Треньор на "Левски" се сдоби с аркада вчера. Сакатлъкът стана по време на двустранната игра. Резервният вратар Михаил Иванов нацели главата на Дражен Болич, след като боксира топката. Ударът бе сериозен и се наложи да се намесва д-р Михаил Илиев. Той набързо приведе в ред Болич, който се върна отново в игра. Двамата с Иванов си стиснаха ръцете.

Малко по-късно пък се наложи тренировката да бъда спряна отново. Този път причина за това стана Алехандро Перес. Испанецът ядоса Славиша Йоканович с изявите си. Треньорът го привика и му се скара пред всички. Йока, чиято основна част от кариерата мина в Испания, му обясни, че трябва да се влага повече по време на тренировките.

В същото време стана ясно, че "Левски" ще прати на училище едно от новите си попълнения. Вратарят Горан Блажевич ще мине бърз курс по български език. Хърватинът дебютира при победата над "Пирин" (ГД) за Купата. На "Герена" обаче си признаха, че той има проблем с командването на защитата заради езиковата бариера. Треньорът на вратарите Руслан Михайлов го учи на основните команди. Шильо обаче все още изпитва трудности при изговарянето им. Гигантът бе привлечен по спешност заради неубедителните изяви на Пламен Илиев в последно време.

Сух режи в Бургас заради "сините"

Феновете на "Левски" няма да могат да пият по едно и да се насладят на морето покрай гостуването на "Черноморец". Кметът на Бургас Димитър Николов въведе сух режим в деня на мача. Той влиза в сила от полунощ на 21 септември и свършва чак в 1 часа на 22-ри. Забраната обхваща всички заведения, които се намират в радиус от 500 метра около стадион "Лазур", както и капанчетата в северната част на плажа. Именно последните са любима дестинация за гостуващите агитки. Двубоят край морето ще се играе утре от 20,00 часа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе