Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Клиентите на VIVACOM могат сами да подреждат ТВ каналите си

Клиентите на VIVACOM могат сами да подреждат ТВ каналите си

От днес абонатите на VIVACOM IPTV могат да подреждат телевизионните канали по свой собствен вкус. Новата функция е отдавна искана от потребителите, защото им предоставя свободата сами да избират желаните канали.
Клиентите на интерактивната телевизия могат да пренареждат програмите като изберат от менюто опцията „управление" – подреждане на канали.

Отваряйки страницата, абонатите на VIVACOM могат да избират между една от трите опции: стандартната VIVACOM подредба, която са имали до момента, новата VIVACOM HD подредба, при която HD каналите са показани с приоритет, или да подредят програмите по удобен за тях начин.
С бутоните от 1 до 9 клиентите на телекома имат пряк достъп до любимите си телевизионни канали.

HD подредбата на каналите групира телевизионните програми по жанр, качество и рейтинг. Така абонатите на VIVACOM IPTV могат лесно и удобно да намерят желаното от тях телевизионно съдържание сред многобройните ТВ канали. С цел по-добро клиентско ориентиране, ще бъде модифицирана и стандартната VIVACOM подредба на каналите.

Възможността за персонализирана подредба на ТВ програмите е само една от услугите, които телекомът предлага на своите абонати. С интерактивната телевизия на VIVACOM потребителите могат да превъртат, спират на пауза и гледат на запис любимите си филми и сериали, за да не изпускат нищо това лято.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе