Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Веселин Марешки препълни пловдивския "Колодрум"

Веселин Марешки препълни пловдивския

Независимият кандидат за президент Веселин Марешки събра най-много симпатизанти на регионално събитие от кампанията до момента. 5000 привърженици на антисистемния играч напълниха зала „Колодрума" в Пловдив. 

„От нашия избор зависи дали ще продължаваме по пътя на националното унижение и разруха или ще тръгнем по пътя на достойнството и напредъка. От месеци ни внушават, че Президентът няма значение, че не е фигура проформа. И това не е случайно. Както не е случайно, че президентската институция е обезличена, както и че платените социолози твърдят, че „тези избори са предрешени" , че залогът е минимален. Напротив. От българския президент зависят много неща , но само при условие, че той е честен, независим човек и патриот, който не е участвал в грабежа на народа", заяви пред препълнената зала лидерът на Национално Освободително Движение „За Чиста и Свята Република" .

Той е категоричен, че водещата роля на Президента е да казва истинината, и то онази истина, която управляващите крият от хората.

По думите на Марешки,  10 милиарда лева са били ограбени от гражданите и бизнеса само през последния президентски мандат. Веселин Марешки е категоричен, че с тези пари е можело да се финансират образованието, здравеопазването, армията, полицията, да се увеличат пенсиите. „ С намесата си на пазара на горивата доказах, че нормалните цени са възможни и само за една година оставих 2 милиарда лева у хорта – домакинствата, малкия и средния бизнес, че и у гоемия такъв. Докато държавата се разсейва и не си върши работата, такива смелчаци като мен разбиха картела в горивата, и картела в лекарствата! Докато другите кандидати за президент се участвали в разграбването на народа, тъй като са били депутати и министри, аз правя само добри неща за хората. Докато другите обещават светло бъдеще, аз доказвам с реални дела какво мога и правя, за да живят всички българи по-добре, по-свободно и по-богато", допълни Веселин Марешки.

Той подчерта, че народът се нуждае от генерална промяна и първата крачка към нея ще се случи на 6-и ноември. Съмишлениците на предприемача го аплодираха силно и когато той им обеща, че няма да ги предаде, "защото най-голямата партия е партията на свободните българи, българите-патриоти".

Срещата с избирателите от региона на Пловдив продължи с концерт на един от най-известните български изпълнители, а финалът бе даден с традиционното пловдивско хоро.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе